Noutati

O NOUA MASINA CNC DE FREZARE
Suntem fericiti sa anuntam ca astazi, 02.10.2015, a ajuns la DMC Manufacturing o noua masina de frezat.
Acum, in departamentul de frezare sunt 6 centre verticale de prelucrare CNC!
Aceasta masina este echipata cu sisteme Renishaw, cu sisteme de schimbare rapida Schunk si cu un idexor Kitagawa NC.
INSTRUIRE ISO 9001:2015
La sfarsitul anului 2015, o noua versiune a standardului ISO 9001 va fi eliberata! Aceasta noua versiune are o structura diferita, in care se remarca o importanta accentuata acordata managementului de riscuri, in care politica managementului se combina cu poitica privind calitatea! Orice firma care are implementat si certificat un sistem de management al calitatii pe baza standardului ISO 9001:2008, beneficiaza de o perioada de tranzitie de trei ani dupa ce revizia noua a fost publicata, pentru a-si imbunatati sistemului de management al calitatii in conformitate cu noile cerinte ale standardului revizuit.
Intrucat DMC Manufacturing este firma orientata catre client si nevoile lor, pe 30 Septembrie 2015, se va organiza un curs de formare cu personalul din departamentul de control al calitatii si productie pentru noua revizie a standardului ISO 9001.
Cu aceasta ocazie, ne vom reimprospata cunostintele dobandite din standardul ISO 9001:2008, si deschisi la noi provocari, vom imbratisa cu drag noile cerinte ale standardului ISO 9001:2015.
TOP CLIENT
DMC Manufacturing a primit o diploma pentru "Client TOP" din partea partenerului de afaceri, Fabory, Brasov.
Suntem foarte recunoscatori pentru aceasta onoare, apreciere si incredere in colaborarea noastra!
Va multumim pentru aceasta recunostinta!
TOP BRANDS IN BRASOV
DMC Manufacturing a fost declarata finalista in cadrul primei editii a GALEI TOP BRANDS in Brasov, fiind astfel una dintre companiile clasate in "TOP 10" care au avut performante remarcabile in afaceri.

Rezultatele unui sondaj pe un esantion de 700-800 de respondenti, indica faptul ca DMC Manufacturing are o reputatie bine cunoscuta in zona Brasov, prin produse de calitate excelenta.

DMC Manufacturing a reusit sa obtina aceste performante datorita faptului ca se concentreaza pe nevoile clientilor, demonstreaza un tip de gandire antreprenoriala, curaj si curiozitate fata de noi provocari si nu in ultimul rand integritate si responsabilitate in actiunile sale.
Home
Istorie
Produse
Frezare
Strunjire
Montaj
Calitate
Cleanroom si Logistica
Clienti
Noutati
Cariere
Contact
Privacy

Noutati